Creier pane

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - creier de vitel
  • - 3 oua
  • - 25 grame pesmet
  • - 25 grame faina
  • - sare, piper
  • - ulei

Mod de preparare

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca.

Se bat ouale si se adauga pesmetul, faina, sarea si piperul. Creierul se da prin acest amestec si se prajeste in ulei.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise