CREMA CARAMEL DE PORTOCALE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 ml suc de portocale
  • 200 g zahar
  • 7 oua
  • 30 g faina
  • 1 portocala

Mod de preparare

Portocala se curata de coaja.Coaja se pastreaza.Separat amestecati faina cu sucul de portocale,adaugati zaharul si coaja de portocala si fierbeti 1 minut.Se lasa sa se raceasca si se scoate coaja de portocala.Apoi,se adauga ouale batute.

Intr-o cratita ardeti zahar dupa gust pentru caramel.Dupa ce ati obtinut caramelul adaugati compozitia si se introduce la cuptor.Pentru a vedea daca este gata se incearca cu o scobitoare.Este gata cand scobitoarea iese curata si uscata.Se serveste rece ca atare sau cu frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise