Crema de banane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane
  • 100 ml lapte (sau in functie de consistenta dorita)
  • un praf scortisoara

Mod de preparare

Am curatat bananele de coaja, le-am taiat in bucati mai mici si le-am pus in blender. Am adaugat laptele si am lasat blenderul sa functioneze maxim 1 minut la viteza maxima.

Crema obtinuta am turnat-o intr-un pahar si am adaugat un praf de scortisoara.

Se serveste imediat.

Bananele si laptele le-am tinut in frugider inainte de a le prepara, pentru ca produsul sa fie racoritor. Nu are adaos de zahar, deci e si sanatos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise