Crema de branza de vaci cu mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 200 g branza de vaci
  • * 500 g mere
  • * 150 g miere
  • * 50 g nuci pisate
  • * 1/4 lingurita scortisoara
  • * 1 lamaie coaja rasa
  • * zeama de la lamaie

Mod de preparare

- Merele se coc intregi la cuptor si apoi se trec prin sita.

- Merele se pun intr-un bol, se adauga zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, scortisoara, branza de vaci si se mixeaza pana ce compozitia se omogenizeaza, apoi se adauga mierea si nucile pisate.

Se pune la frigider.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise