Crema de cacao cu faina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. unt
  • 2 linguri pline faina
  • 3 cesti lapte rece
  • 2 linguri zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 gr. frisca sau gem de portocale

Mod de preparare

Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugind zaharul si restul de lapte. Se da apoi de o parte si se pune cacao amestecind mereu. Se toarna in cesti sau in castronele. Se garniseste cu cite un virf de frisca sau gem de portocale sau de capsuni.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise