Crema de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 ml lapte
  • - 3 linguri cacao\
  • - 4 linguri zahar- 1
  • - 3 linguri faina/

Mod de preparare

Se amesteca 1, apoi se aduga laptele cald. Se fierb 10 min, amestecand continuu sa nu se afume compozitia.

Cand este fiarta in compozitie se aduga 2 linguri de margarina. Se lasa pe foc pana se topeste margarina. Compozitia o sa fie asemanatoare ca cea a unei budinci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise