Crema de ciocolata garnisita cu frisca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 125 gr. zahar pudra
  • 150 gr. unt
  • 2 linguri ciocolata rasa sau cacao
  • o lingura nuci pralinate
  • 2 linguri lapte
  • frisca

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se lasa pina cind se raceste crema. Se adauga untul taiat felioare subtiri si se freaca bine ca sa se obtina o pasta spumoasa. Ciocolata se adauga la crema de unt si oua, dupa ce a fost topita intr-un ibric pe marginea masinii cu doua linguri de lapte cald.

Se serveste in cupe sau in cesti, garnisita cu frisca

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise