Crema de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci champignon
  • 1 cub concentrat pui
  • 1 plic crema ciuperci
  • 200 g smantana
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 100 g unt
  • 4 felii paine toast
  • 20 g nuci
  • 200 g ceapa alba

Mod de preparare

Se taie ceapa si ciupercile solzisori. Se dizolva cubul de concentrat de pui in 500 ml apa calda.

Se calesc ciupercile cu ceapa in unt.

Se dizolva plicul de crema de ciuperci in supa fierbinte, dupa care se adauga peste ciupercile calite cu ceapa. Se lasa sa scada si, dupa gust, se pune sare si piper. Se pune compozitia la blender si se adauga smantana.

Se serveste crema de ciuperci cu felii subtiri de ciuperci proaspete deasupra si toast cu unt si nuci prajite. Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise