Crema de conopida

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr conopida
  • un pahar de faina
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata conopida, se rupe in buchetele mici si se da in fiert in apa clocotita. dupa ce e fiert, se adauga in rintasdin ulei si faina. Se mai da in citeva clocote, apoi se paseaza , pastrind zeama in care a fiert. Se pune din nou la fiert, se sareaza si se mai da in citeva clocote.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise