Crema de mango cu frisca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fructe de mango coapte
  • 200 g frisca
  • 2 linguri sirop de visine
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura fistic nesarat

Mod de preparare

Se curata fructele de mango, se paseaza bine, se amesteca cu frisca, nuca de cocos si fisticul. Se serveste cu sirop de visine deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise