CREMA DE MANGO SI PIERSICI.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fructe de mango, curatate de coaja si samburi, taiate bucati sau din compot
  • 2 piersici, taiate bucati
  • sucul de la 1 lamaie
  • 300 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

1. Cu ajutorul unui mixer, pregateste un piure din pulpa fructelor. Adauga sucul de lamaie si amesteca.

2 Bate frisca pana cand isi mentine forma si adauga zaharul pudra. Amesteca frisca batuta cu piureul de fructe si imparte desertul in boluri mici. Tine la rece minimum 10 minute inainte de a servi. Pune bucati de mango deasupra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise