crema de oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua fierte tari,
  • 100 g unt, 50 ml ulei,
  • sare, piper macinat,
  • 1 legatura de arpagic sau ceapa verde,
  • cateva picaturi de zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se indeparteaza galbenusurile din ouale fierte, se zdrobesc cu furculita si se adauga uleiul in picaturi, amestecand cu telul.

Se condimenteaza si se amesteca cu untul frecat.

Apoi se adauga albusurile taiate marunt si arpagicul tocat sau verdeata de la ceapa verde tocata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise