crema de oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua fierte tari,
  • 100 g unt, 50 ml ulei,
  • sare, piper macinat,
  • 1 legatura de arpagic sau ceapa verde,
  • cateva picaturi de zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se indeparteaza galbenusurile din ouale fierte, se zdrobesc cu furculita si se adauga uleiul in picaturi, amestecand cu telul.

Se condimenteaza si se amesteca cu untul frecat.

Apoi se adauga albusurile taiate marunt si arpagicul tocat sau verdeata de la ceapa verde tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise