Crema de tapioca

Fierbem tapioca in apa cu unt, pentru 10-12 minute.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana perle de tapioca
  • 3 cani apa
  • 1 lingura de unt
  • 4 linguri lapte
  • 200 gr crema de branza
  • 5 linguri zahar
  • 2-3 linguri iaurt

Mod de preparare

Fierbem tapioca in apa cu unt, pentru 10-12 minute. Strecuram si lasam sa se raceasca. Punem tapioca in blender, adaugam lapte, crema de branza, zahar si iaurt si amestecam bine. Punem in bol si servim cu dulceata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise