crema de vanilie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 300 g frisca
  • 15 ml rom
  • 1 plic cu zahar vanilat.

Mod de preparare

Bate albusurile impreuna cu romul si 100 g zahar. Separat, freaca galbenusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat. Subtiaza treptat cu laptele.

Fierbe apoi la bain-marie pana cand compozitia se leaga. Amesteca pana se raceste, dupa care pune albusurile batute si frisca.

Toarna crema in boluri si lasa la frigider 30 de minute. Decoreaza cu bomboane colorate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise