Crema de vanilie

Punem laptele cu un praf de sare in craticioara care nu lipeste.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml lapte de migdale
  • 1 pachet de margarină
  • 3-4 linguri de zahăr
  • 6-7 linguri de amidon
  • esență de vanilie
  • sare
  • 1 lingura coniac

Mod de preparare

Punem laptele cu un praf de sare in craticioara care nu lipeste. Când s-a înfierbântat, adaugăm margarina și zahărul. După ce s-au topit, punem amidonul cernut și amestecăm bine ca să nu rămână cocoloașe, apoi adaugam coniac si amestecam. Când ai obținut o cremă fină, adaugă pentru culoare și esență de vanilie pentru gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise