Crema de zahar ars

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g zahar pt caramel
  • 250g zahar preferabil pudra
  • 8 oua
  • 1l lapte
  • 1 plic azahar vanilinat

Mod de preparare

150 g zahar se pun pe foc sa se caramelizeze. Apoi se invarte usor cratita pentru a imprastia caramelul pe margini (cam pana la jumatatea cratitei). Se lasa la racit.

Intr-un alt vas se bat spuma ouale, zaharul pudra, zaharul vanilinat si laptele, iar apoi se adauga in cratita in care avem zaharul caramelizat

Se da la cuptor pentru cc 50 min

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise