Crema de zahar ars

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 12 + 8 linguri zahar
  • 8 oua
  • esenta vanilie/rom

Mod de preparare

Se pun 8 linguri de zahar in cratita sa se caramelizeze si se unge peretele vasului.

Separat se bat ouale bine, se adauga 12 linguri de zahar, esentele si laptele.

Se toarna in cratita peste zaharul ars si se da la cuptor pt 40-45 min.

Se serveste rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise