Crema de zahar ars

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 l lapte
  • 150 gr zahar pentru caramel
  • 1 plic zahar vanilat.

Mod de preparare

Zaharul se caramelizeaza.Ouale se freaca cu zaharul si zaharul vanilat 1-2 min.Se dilueaza cu laptele rece.Se amesteca compozitia cu zaharul ars si se fierbe pe bain-marie.Se pune in cupe si se da la rece.Se servesc simple sau ornate cu frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise