Crema de zahar ars cu mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 1 litru lapte
  • 5 oua
  • 400g zahar.

Mod de preparare

Se curata merele si se taie felii potrivit de groase. Se caramelizeaza 200 g zahar si se prelinge pe peretii cratitei. Se pun merele in cratita si se da la cuptor 15-20 de minute. In acest timp, se bat ouale intregi cu restul de zahar, se pune laptele caldut (nu fiert) si se toarna peste mere. Se mai lasa in cuptor 30 de minute, pana se face crema maronie. Este un desert foarte gustos si potrivit pentru zilele calde!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise