crema delicioasa de prajitura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de unt de 80% grasime
  • 50 g stafide inmuiate o noapte in lichior sau vodka
  • coaja rasa de la o portocala
  • 3-4 linguri de cacao
  • 200 g zahar farin
  • 1 fiola esenta de rom.

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga restul ingredientelor si se foloseste la torturi sau prajituri cu foi.E delicioasa.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise