Incalzim pe foc frisca si laptele impreuna cu vanilia.
Intr-un valing punem galbenusurile si zaharul si le amestecam.
Adaugam peste ele frisca cu laptele calde si le amestecam bine sa se omogenizeze.
Punem in forme speciale pentru cuptor, individuale(de o portie), 2 cm inaltime in fiecare si le punem toate in tava in care am pus apa pana la mijlocul vasului.(facem bain marin dupa cate ati inteles,dar in cuptor.)
Dam pe cuptor de 160 -170 grade pentru 30 minute.
Le tragem din cuptor le racim, punem zahar pe deasupra si il ardem cu ustensila speciala cu flacara pana se schimba culoarea zaharului in maro.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise