CREMVUSTI CROCANTI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 1/2 kg cremvusti subtiri
  • 1 ou
  • mac,susan

Mod de preparare

Foietejul il tai fasii de 1 cm grosime.Infasori cremvustii cu fasiile de aluat,astfel incat, fasiile sa se suprapuna 1/2 cm.Asezi in tava unsa cu ulei. Ungi cu ou batut cu putin ulei, sare,piper, Presari cu mac sau susan dupa placere.Dai la cuptor pentu aproximativ 25 minute pana se rumenesc. Este un aperitiv gustos si aspectuos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise