Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180 de grade C.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Va las pe voi sa va alegeti cantitatile, atat cat va doriti...
  • - crenvursti
  • - smantana
  • - cascaval ras(mozzarella)
  • - Crema Gulas iute(optional)

Mod de preparare

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180 de grade C.

Acestia se vor desface asa cum se vede in poza, la primul din dreapta si ii vom umple cu ajutorul unei lingurite, cu smantana.

Deasupra adaugam cascavalul ras si pentru culoare si gust putina crema Gulas iute.

Dam tava la cuptor din nou, pana se topeste cascavalul.

Sunt atat de buni asa fierbinti, incat nu am mai apucat sa le fac poza dupa ce i-am pus pe masa...

Pofta mare va doresc !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise