Creveti cu sos picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 de creveti curatati,
  • 3 rosii mari,
  • un ardel iute,
  • busuioc,
  • patrunjel,
  • un pic de ulei de masline,
  • un catel de usturoi,
  • sare.

Mod de preparare

Rosiile se spala, se inteapa cu furculita si se pun la fiert. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt. Crevetii se spala si se infing pe frigarui. Cand coaja incepe sa se desprinda de pe pulpa rosiilor, le pui la racit, apoi le decojesti. Le scoti cotoarele, toci pulpa si o calesti in tigaie, cu ulei de masline si usturoi. Intre timp, frigi crevetii pe gratar. Adaugi in sos usturoiul, ierburile, sarea si zaharul, dupa gust. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise