Creveti cu sos picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 de creveti curatati,
  • 3 rosii mari,
  • un ardel iute,
  • busuioc,
  • patrunjel,
  • un pic de ulei de masline,
  • un catel de usturoi,
  • sare.

Mod de preparare

Rosiile se spala, se inteapa cu furculita si se pun la fiert. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt. Crevetii se spala si se infing pe frigarui. Cand coaja incepe sa se desprinda de pe pulpa rosiilor, le pui la racit, apoi le decojesti. Le scoti cotoarele, toci pulpa si o calesti in tigaie, cu ulei de masline si usturoi. Intre timp, frigi crevetii pe gratar. Adaugi in sos usturoiul, ierburile, sarea si zaharul, dupa gust. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise