Crinkles

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 150 g unt moale, taiat cuburi
  • * 150 g zahar tos
  • * 2 oua
  • * 200 g faina
  • * 1 lingura cacao neagra
  • * 3/4 lingurita praf de copt
  • * 135 g (o tableta si jumatate) ciocolata Kandia amaruie, taiata marunt
  • * 1 fiola esenta de rom
  • * 100 g zahar pudra

Mod de preparare

* Amesteca untul si zaharul pentru cateva minute.

* Adauga ouale unul cate unul si amesteca bine dupa fiecare.

* Adauga esenta si amesteca.

* Amesteca bine faina cu cacao si praf de copt. Adauga in compozitie si amesteca sa se incorporeze bine.

* Cu o lingura amesteca si ciocolata in compozitie.

* Pune la frigider 1-2 ore

* In timpul asta pune hartie de copt pe 2 tavi mari.

* Incalzeste cuptorul la 190 C

* Din compozitie fa bilute si da-le prin zahar pudra. Pune-le in tava, cu 2-3 cm intre ele

* Coace 10- 12 minute.

* Scoate biscuitii pe un gratar si lasa-i la racit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise