Crinkles

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 150 g unt moale, taiat cuburi
  • * 150 g zahar tos
  • * 2 oua
  • * 200 g faina
  • * 1 lingura cacao neagra
  • * 3/4 lingurita praf de copt
  • * 135 g (o tableta si jumatate) ciocolata Kandia amaruie, taiata marunt
  • * 1 fiola esenta de rom
  • * 100 g zahar pudra

Mod de preparare

* Amesteca untul si zaharul pentru cateva minute.

* Adauga ouale unul cate unul si amesteca bine dupa fiecare.

* Adauga esenta si amesteca.

* Amesteca bine faina cu cacao si praf de copt. Adauga in compozitie si amesteca sa se incorporeze bine.

* Cu o lingura amesteca si ciocolata in compozitie.

* Pune la frigider 1-2 ore

* In timpul asta pune hartie de copt pe 2 tavi mari.

* Incalzeste cuptorul la 190 C

* Din compozitie fa bilute si da-le prin zahar pudra. Pune-le in tava, cu 2-3 cm intre ele

* Coace 10- 12 minute.

* Scoate biscuitii pe un gratar si lasa-i la racit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise