Crochete de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr cartofi (sau piure de cartofi)
  • 1 ou
  • 100 gr cascaval
  • sare, piper
  • 2-3 linguri faina
  • Pentru impanat:
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou
  • 50 gr faina
  • ulei

Mod de preparare

Daca nu aveti piure de cartofi asa cum am avut eu, atunci curatati cartofii si ii fierbetii in apa cu sare. Dupa ce au fiert, ii zdrobiti ca pentru piure. Adaugati oul batut, cascavalul ras, faina, sare si piper.

Amestecati toate ingredientele si formati betisoare lunguiete de 8-10 cm, le dati prin faina, oul batut si pesmet si prajiti in uleiul incins pana ce devin aurii. Scoateti pe servetele, sa absoarbe uleiul.

Serviti calzi sau reci, mie imi plac calzi!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise