crochete de cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cascaval
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 150 ml lapte
  • 250 g pesmet
  • 50 g unt
  • 2 g piper
  • 15 g sare

Mod de preparare

Se rade cascavalul

Intr-o cratita se pun 50 g unt si 100 g faina dizolvata in 50 ml lapte si se pune pe foc amestecand continuu. Se adauga apoi treptat si restul de lapte. Se adauga sarea si piperul si se mai fierbe cca 10 minute.

Se ia vasul de pe foc, se pune cascavalul ras si se adauga treptat ouale, mestecand continuu. Din compozitia obtinuta se fac crochete lungi de 5-6 cm , cu un diametru de 1-2 cm , se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in baie de ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise