Crochete de cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. cascaval
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 linguri de faina
  • sare

Mod de preparare

Se spala cartofii, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi.

Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor.

Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise