Crochete de orez

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 gr orez
  • 150 gr.cascaval
  • 150 gr.parmezan
  • 3 oua
  • 35 gr.smantana
  • 150 gr.faina
  • 150 gr.ulei
  • 20 gr.sare
  • 4 gr. nucsoara
  • 3 gr.piper

Mod de preparare

Orezul se alege si se apala bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare, cand este fiert se scurge bine de apa si se lasa la racit.

Cascavalul si parmezanul se rad pe rozatoarea fina si se amesteca cu ouale, se contimenteaza totul, apoi se pune orezul rece si se omogenizeaza.Din compozitia rezultata se formeaza mici crochete care se trec prin faina si se prajesc pe toate partile in ulei incins, pana se rumenesc putin.

Se servesc fierbinti pe platou, ornate dupa preferinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise