Crochete de pangasius

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • - 2 fileuri de pangasius;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 1 legatura usturoi verde;
  • - 1 legatura marar;
  • - 1 legatura patrunjel;
  • - 1 cartof mai mare;
  • - 3 linguri telemea;
  • - 2 oua;
  • - sare, piper;
  • - ulei;
  • - pesmet.
  • Pentru marinata:
  • - 2 litri apa;
  • - sare
  • - piper boabe;
  • - 2 foi dafin;
  • - 1 lingura otet de mere.

Mod de preparare

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc.

2. Cand incepe sa fiarba se introduc fileurile si se lasa 5 minute. Se scurg si se lasa la racit.

3. Se toaca fileurile, ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun intr-un vas.

4. Se rade cartoful pe razatoarea mica si se adauga, apoi cele 3 linguri de telemea rasa tot pe razatoarea mica.

5. Se adauga ouale si se omogenizeaza compozitia.

6. Intr-o tava se aseaza folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei.

7. Se formeaza crochetele pe care le dam prin pesmet si le asezam in tava.

8. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumenesc crochetele.

9. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii, sau cu cartofi natur si suc de lamaie, sau cu orice alta garnitura doriti.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise