Crochete de peşte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 1 kg file de peşte
  • Sare
  • Piper
  • 150 g făină
  • Aluat
  • cca. 150 g făină - cantitatea depinde de conţinutul în amidon
  • 200 ml bere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 buc. gălbenuş
  • 3 buc. albuş
  • Sare
  • Piper
  • Nucşoară
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Fileurile de peşte se taie în fâşii late de 1,5 cm.

Se condimentează cu sare şi piper.

Se trec prin făină.

Se pune făina într-un castron potrivit, se adaugă treptat berea, uleiul, gălbenuşul, şi se amestecă pentru a obţine un aluat omogen.Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară rasă, după gust. Se bate albuşul spumă, se adaugă cu grijă în aluat. Fileurile de peşte pudrate cu făină se trec prin aluat, apoi se prăjesc imediat în baie de ulei, până capătă o crustă crocantă. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise