Crochete de pui cu sos de iaurt si codite de ceapa verde

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g carne de pui tocata,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1/2 lamaie mai verde,
  • 1 ou,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 iaurturi naturale,
  • cateva codite de ceapa verde taiate cu foarfeca,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Bateti bine iaurtul cu rondelele de ceapa verde (codite), acoperiti-l cu un capac si tineti-l la frigider cel putin o ora.

Curatati ceapa si usturoiul, tocati-le marunt si amestecati-le - intr-un castron - cu carnea tocata, oul intreg si coaja rasa de lamaie. Sarati si piperati.

Faceti din carne 24 de bulete si apasati-le intre palme, ca sa fie mai plate. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare, prajiti-le cate 6 minute (aproximativ) pe fiecare parte si lasati-le sa se scurga pe hartie absorbanta.

Aranjati pe farfurii - eventual - cateva foi de salata verde, puneti la mijloc cam 6 crochete de persoana, turnati peste ele sosul de iaurt si ornati cu codite de ceapa verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise