Crochete din creier

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr creier de vita sau porc
  • pesmet
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala creierul,se curata de pielite si se pune la fiert 10 minute la foc mic in apa cu putina sare.Se scurge,se toaca marunt,se adauga putina faina,2 oua batute,condimente dupa gust.Se modeleaza cu mana umeda crochetele,se dau prin ou batut apoi prin pesmet si se prajesc.Se servesc cu sos alb.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise