Crochete din mamaliga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mamaliga
  • branza
  • sunculita,slaninuta sau costita afumata
  • oua
  • pesmet
  • cascaval ras
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Mamaliga trebuie tinuta la frigider cateva ore inainte de folosire.

Mamaliguta rece se sfarama, se amesteca cu branza dupa gust si se formeaza gramajoare de marimea unui ou.

La mijloc se aseaza bucatele de slaninuta,sunculita sau costita si se rotunjesc cu ajutorul palmelor formandu-se mingiute.

Se dau prin pesmet,ou batut in care s-a adaugat sare,piper si din nou prin pesmet.Se prajesc pe toate partile in ulei incins.

Se servesc cu cascaval ras si cu oua ochiuri...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise