Crochete piept de pui

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g pesmet
  • 50 g gouda rasa
  • 1 pahar de ulei (pahar de vin ca masura)
  • Zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • Sare si piper dupa gust
  • 500 gr piept de pui
  • Pentru garnitura
  • 500 gr iaurt
  • 1 lingura mustar

Mod de preparare

Crochete de pui la cuptor.

Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust.

Intr un bol amestecam pesmet si gouda si amestecam bine.

In blender punem ulei, zeama de lamaie, sare, piper si mustar si amestecam bine. Punem aceasta compozitie in bol. Taiem pieptul de pui bucatele (cat de mari sau mici doriti), bagam fiecare bucatica de piept in bolul cu ulei si apoi o tavalim prin pesmet, punem in tava una linga alta si lasam la frigider 2-3 ore. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 20-25 de minute

Amestecam mustarul cu iaurt. Scoatem crochetele din cuptor si servim cu aceasta garnitura.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise