Se amesteca intr-un vas carnea tocata,oul,painea inmuiata sau pesmetul,1/4 cana apa,sare si piper.Se formeaza mingiute care se dau prin faina si prajesc.Se lasa la scurs pe un servet de hartie sa se scurga de grasime.
Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei in care se caleste ceapa si usturoiul.Se adauga supa,ketchup si sosul worcestershire,si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga mingiutele din carne si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga smantana,amestecandu-se sa nu se taie.Se mai tine pe foc cateva minute.Se servesc cu oreaz sau spaghete.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise