CROCHETE STROGANOFF

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr carne tocata de manzat
  • 1 ou
  • miezul de la 1 felie de paine sau 1 lingura pesmet alb
  • 1/4 cana apa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 1/2 cana supa de ciuperci sau zarzavat
  • 2 lingurite ketchup dulce
  • 1 ceapa mica tocata
  • 3-4 carei de usturoi pisati
  • 1 lingurita sos worcestershire
  • 200gr smantana

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas carnea tocata,oul,painea inmuiata sau pesmetul,1/4 cana apa,sare si piper.Se formeaza mingiute care se dau prin faina si prajesc.Se lasa la scurs pe un servet de hartie sa se scurga de grasime.

Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei in care se caleste ceapa si usturoiul.Se adauga supa,ketchup si sosul worcestershire,si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga mingiutele din carne si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga smantana,amestecandu-se sa nu se taie.Se mai tine pe foc cateva minute.Se servesc cu oreaz sau spaghete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise