Croque Madame

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g frunze tinere de spanac
  • 1 franzela feliata
  • oua de prepelita (depinde cate felii de paine pregateste fiecare)
  • 10 g ghimbir proaspat ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei, pentru 2 minute, amestecand mereu, iar la final, se adauga sare, piper si ghimbir ras.

Se prajesc ouale separat, in uleiul ramas, intr-o forma de inimioara sau alta forma.

Pe felia de paine, se pune putin spanac, deasupra putin cascaval ras, apoi ouale prajite, se asezoneaza cu piper si se serveste.

Este un aperitiv cald, frantuzesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise