Crostini cu jambon, smochine si menta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o paine ciubatta, taiata felii de 1 cm
  • 1 catel de usturoi, curatat si taiat pe din doua
  • ulei de masline extravirgin
  • 6 smochine, mari bine coapte
  • 12 felii de prosciutto
  • o legatura mica de menta proaspata

Mod de preparare

Se rup smochinele in doua si se aseaza peste cite o feliie de prosciutto peste ficare feliie de crostini fierbinte si zdrobiti deasupra o smochina.Se presara crostini cu menta si se servesc stropite cu ulei de masline extravirgin , un strop de otet balsamic si piper negru proaspat macinat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise