Crutoane de paine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine
  • ulei
  • sare
  • boia
  • busuioc
  • oregano
  • fulgi de usturoi uscat

Mod de preparare

Pentru ca a mai ramas cam jumatate de paine mai veche, am zis sa nu o arunc, ci sa o folosesc asa ca am facut niste crutoane.

Eu am facut crutoane cu gust de usturoi si mediteranean.

Painea se feliaza, si se taie cubulete, cat de mari doriti.

Jumatate din cubuletele se pun intr-un vas mai adanc peste care am pus ulei, sare si praf de usturoi, am amestecat bine, le-am pus in tava.

Cealalta jumatate am facut-o cu gust de ierburi: peste paine am pus ulei, sare, boia, busuioc si oregano, le-am amestecat bine si le-am pus in tava langa celelalte.

Le-am pus la cuptor la 100 de grada pt 20 de min. Se verifica din cand in cand.

Le-am lasat la racit.

Se pastreaza foarte bine in caserole inchise ermetic!

Se servesc pe langa supe creme, ciorbe sau salate!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise