Cuiburi din foietaj si salam picant

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g salam picant cu boia
  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 sticluta sos barbeque ( tot de la magazin :))

Mod de preparare

Se desface aluatul si se taie orizontal in fasii de cca 5 cm latime. Se taie feliile de salam in doua si se aseaza unele langa altele pe fasia de aluat care a fost unsa in prealabil cu putin sos barbeque.

Se ruleaza strans, avand grija sa se lipeasca bine aluatul la baza. In caz contrar se vor desface in timpul coacerii.

Se aseaza in tava neunsa la o distanta de cel putin 3 cm intre ele. Sa dau la cuptorul incalzit in prealabil la 200 C pentru 20 de minute.

In total vor iesi 12 bucati.

Pur si simplu ...delicioase!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise