Cuiburi din foietaj si salam picant

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g salam picant cu boia
  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 sticluta sos barbeque ( tot de la magazin :))

Mod de preparare

Se desface aluatul si se taie orizontal in fasii de cca 5 cm latime. Se taie feliile de salam in doua si se aseaza unele langa altele pe fasia de aluat care a fost unsa in prealabil cu putin sos barbeque.

Se ruleaza strans, avand grija sa se lipeasca bine aluatul la baza. In caz contrar se vor desface in timpul coacerii.

Se aseaza in tava neunsa la o distanta de cel putin 3 cm intre ele. Sa dau la cuptorul incalzit in prealabil la 200 C pentru 20 de minute.

In total vor iesi 12 bucati.

Pur si simplu ...delicioase!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise