1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara si se scurge bine.
2.Smantana se amesteca cu laptele,cu usturoiul zdrobit,cu sare si piper.Pieptul de curcan se taie cubulete.Cele doua feluri de fasole din conserva se pun la strecurat.
3.Intr-un vas uns cu margarina se pune carnea de curcan, chipsurile cu tortilla, cele trei feluri de fasole, se acopera cu sosul de smantna si se presara branza gouda rasa.In cuptor preincalzit ,la 200*C,se coace timp de 10 minute.Se orneaza cu cimbrisor si ardei chili.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise