CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 200g.fasole cu boabe mari,(poate fi si congelata),
  • 200g.smantana,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 catel de usturoi,
  • 250g. piept de curcan afumat,
  • 1 cutie fasole alba,
  • 1 cutie fasole maronie,
  • 2 pungi chipsuri cu tortilla,
  • 100g. gouda rasa,
  • sare,
  • piper,
  • cimbrisor si chili pentru ornat,
  • margarina pentru uns forma;

Mod de preparare

1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara si se scurge bine.

2.Smantana se amesteca cu laptele,cu usturoiul zdrobit,cu sare si piper.Pieptul de curcan se taie cubulete.Cele doua feluri de fasole din conserva se pun la strecurat.

3.Intr-un vas uns cu margarina se pune carnea de curcan, chipsurile cu tortilla, cele trei feluri de fasole, se acopera cu sosul de smantna si se presara branza gouda rasa.In cuptor preincalzit ,la 200*C,se coace timp de 10 minute.Se orneaza cu cimbrisor si ardei chili.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise