CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 200g.fasole cu boabe mari,(poate fi si congelata),
  • 200g.smantana,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 catel de usturoi,
  • 250g. piept de curcan afumat,
  • 1 cutie fasole alba,
  • 1 cutie fasole maronie,
  • 2 pungi chipsuri cu tortilla,
  • 100g. gouda rasa,
  • sare,
  • piper,
  • cimbrisor si chili pentru ornat,
  • margarina pentru uns forma;

Mod de preparare

1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara si se scurge bine.

2.Smantana se amesteca cu laptele,cu usturoiul zdrobit,cu sare si piper.Pieptul de curcan se taie cubulete.Cele doua feluri de fasole din conserva se pun la strecurat.

3.Intr-un vas uns cu margarina se pune carnea de curcan, chipsurile cu tortilla, cele trei feluri de fasole, se acopera cu sosul de smantna si se presara branza gouda rasa.In cuptor preincalzit ,la 200*C,se coace timp de 10 minute.Se orneaza cu cimbrisor si ardei chili.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise