Curcan Bolognese

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 1 ardei gras
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le dam pe razatoarea fina.

Intr-o tigaie incalzim 2 linguri de ulei cu 4 linguri de apa. Adaugam ceapa si acoperim. Lasam 2 minute, apoi adaugam si restul de legume. le inabusim usor, apoi adaugam pulpele de curcan spalate si curatate.

Potrivim de sare si lasam sa fiarba la foc mic, adaugand cate putina apa. Cand carnita este gata, adaugam sucul de rosii, usturoiul si cimbrul.

Lasam sa scada usor.

Servim fripturica alaturi de taieti de orez, piure, cartofi natur, paste, orez dupa plac.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise