Curcan cu ananas

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 8 felii piept de curcan
  • 4 linguri ulei de masline
  • 25 ml supa de carne
  • 125 ml smantana
  • sare.

Mod de preparare

Se scoate miezul de ananas si se taie felii. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se scoate pe un platou si se pastreaza la cald. In uleiul din tigaie se prajesc usor si feliile de ananas timp de cateva minute, pe fiecare parte. Se toarna supa si smantana, se pun si bucatile de carne de curcan, dupa care se lasa sa dea cateva clocote. Se serveste cu garnitura de orez fiert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise