Curmale cu miere

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 250 g curmale
  • * 200 g miere zaharisita
  • * 300 g ciocolata topita
  • * 100 g miez de nuca prajita

Mod de preparare

- Se scot samburii de la curmale si fiecare fruct se umple cu miere zaharisita.

- Se introduc in ciocolata topita cateva secunde.

- Se decoreaza cu sferturi de miez de nuca care se lipeste de ciocolata.

- Se lasa sa se raceasca.

Se adauga un pic de suflet.

Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise