Curry

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un kg. cartofi
  • 250 gr. carne de porc
  • 250 gr. carne de vita
  • 250 gr. orez
  • 100 gr. unt
  • condiment curry

Mod de preparare

Carnea se feliaza si se pune la fiert. Se taie cartofii ca la piure si se pun la fiert cu carnea. Separat se fierbe orezul. Dupa ce s-au fiert, carnea se taie cubulete, iar cartofii se piseaza. Se amesteca si se adauga curry si sare dupa gust. Pe o farfurie plata se adauga jumatate orez fiert si pe cealalta jumatate amestecul de cartofi si carne.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise