Curry

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un kg. cartofi
  • 250 gr. carne de porc
  • 250 gr. carne de vita
  • 250 gr. orez
  • 100 gr. unt
  • condiment curry

Mod de preparare

Carnea se feliaza si se pune la fiert. Se taie cartofii ca la piure si se pun la fiert cu carnea. Separat se fierbe orezul. Dupa ce s-au fiert, carnea se taie cubulete, iar cartofii se piseaza. Se amesteca si se adauga curry si sare dupa gust. Pe o farfurie plata se adauga jumatate orez fiert si pe cealalta jumatate amestecul de cartofi si carne.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise