cuscus cu carnati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana paste cuscus; 300 g carnat uscat si afumat; 1 ceapa mijlocie; 4 cartofi mari curatati; 1/2 ligurita boia de ardei; 1/2 canita de ulei; 1lingurita delikat; 3 cani de supa(apa); piper
  • sare
  • cimbru dupa gust.

Mod de preparare

cartofii taiati cubulete, cuscusul, carnatii taiati feliute,ceapa taiata fin si uleiul se pun la calit usor si se amesteca continuu pana se coloreaza pastele se adauga boiaua iar apoi supa si se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand condimentand-o dupa gust ; se fierbe pana cand scade lichidul complet si arata ca un pilaf compact. Se poate face si fara carnati si supa pentru post. Se serveste cu salata sau muraturi...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise