De toate la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Bacon crud uscat
  • pastrama de piept de pui
  • cartofi
  • brocoli
  • unt
  • iaurt (Hanul Boieresc
  • pentru ca e fin si nu e asa de acru)
  • ghimbir praf
  • chilli
  • masline verzi
  • cascaval gouda

Mod de preparare

Intr-o tava de ceramica am pus aschiute de unt pe fund, cartofi felii si felii de piept de pui in randuri, am presarat ghimbir, am pus iaurt pe deasupra, am asezat maslinele verzi feliate si am ras cascaval pe deasupra. In alta tava de ceramica am pus aschiute de unt pe fund, un strat de felii de cartofi si un strat din bucatele de bacon crud uscat, am presarat chilli, am pus iaurt, am asezat brocoli rupt bucatele mici si am ras cascaval gouda. Inainte de a baga in cuptor am pus hartie de copt umezita pe deasupra la fiecare tava ca sa se faca cartofii inainte de a se arde cascavalul, am lasat 30 min, apoi am scos hartia ca sa se rumeneasca si am mai lasat aprox. 15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise