Deliciu cu zmeura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zmeura proaspata
  • 150 gr zahar
  • 50 gr amidon
  • 300 ml apa

Mod de preparare

Se spala zmeura si se paseaza cu blenderul. Se strecoara printr-o sita si se amesteca cu zaharul si amidonul. Se adauga apa si se pune la fiert pentru cateva minute, cat sa se ingroase un pic. Se toarna in forme de silicon si se lasa la racit, dupa care se pun la frigider. Se servesc simple sau in combinatie cu iaurt. Delicioase!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise