Deliciu racoritor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O combinative de legume si fructe…Sanatate curata !
  • 10 morcovi
  • 4 rosii
  • 2 buc sfecla rosie
  • 2 grapefruit
  • 2 pere
  • 2 mere verzi
  • 2 nectarine
  • 2 piersici

Mod de preparare

Spalam toate legumele si fructele. Morcovii si sfecla , le curatam de coaja si le taiem in bucati (dar nu prea mici). Indepartam coaja si pielea amaruie, de pe grapefruit-uri. Rosiile si restul de fructe le spalam si le taiem in 2.

Trecem totul prin storcator dar, avem grija sa lasam la urma sfecla. Sucul acesteia, il colectam individual si-l lasam la macerat. Eu le-am pregatit aseara si sucul l-am tinut peste noapte in frigider..

Diminiata le-am combinat, le-am pus in pahare si le-am servit decorate cu frunzulita de menta.

Din aceasta cantitate am scos 2L de suc cu pulpa, foarte gustos si destul de dulce.

Totul despre sfecla si de ce trebue lasat sucul la macerat ? gasiti in pagini, aici :http;//www.sindy.blog.gustos.ro.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise