Deliciu racoritor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O combinative de legume si fructe…Sanatate curata !
  • 10 morcovi
  • 4 rosii
  • 2 buc sfecla rosie
  • 2 grapefruit
  • 2 pere
  • 2 mere verzi
  • 2 nectarine
  • 2 piersici

Mod de preparare

Spalam toate legumele si fructele. Morcovii si sfecla , le curatam de coaja si le taiem in bucati (dar nu prea mici). Indepartam coaja si pielea amaruie, de pe grapefruit-uri. Rosiile si restul de fructe le spalam si le taiem in 2.

Trecem totul prin storcator dar, avem grija sa lasam la urma sfecla. Sucul acesteia, il colectam individual si-l lasam la macerat. Eu le-am pregatit aseara si sucul l-am tinut peste noapte in frigider..

Diminiata le-am combinat, le-am pus in pahare si le-am servit decorate cu frunzulita de menta.

Din aceasta cantitate am scos 2L de suc cu pulpa, foarte gustos si destul de dulce.

Totul despre sfecla si de ce trebue lasat sucul la macerat ? gasiti in pagini, aici :http;//www.sindy.blog.gustos.ro.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise