Desert

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ananas proaspat
  • inghetata de vanilie(sau dupa gust)
  • frisca montata
  • dulceata de coacaze
  • dulceata de portocale

Mod de preparare

Se curata ananasul de coaja si se scoate miezul.Se taie o felie si se aseaza pe farfuria in care vom servi desertul.Deasupra ananasului adaugam o bila de inghetata peste care turnam un pic de dulceata de portocale.Se orneaza si cu dulceata de coacaze cu un pic de frisca.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise