Desert

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ananas proaspat
  • inghetata de vanilie(sau dupa gust)
  • frisca montata
  • dulceata de coacaze
  • dulceata de portocale

Mod de preparare

Se curata ananasul de coaja si se scoate miezul.Se taie o felie si se aseaza pe farfuria in care vom servi desertul.Deasupra ananasului adaugam o bila de inghetata peste care turnam un pic de dulceata de portocale.Se orneaza si cu dulceata de coacaze cu un pic de frisca.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise